חדשות

 
top box border

אטריות טלייטלה עם ריקוטה, פרג ודבש

 

פסטה מעודנת בטעם בלתי שגרתי

ומרקם מעניין במיוחד של גרגרי הפרג

 

 

החומרים:

 ל-6 מנות

 

 

500 גרם אטריות רחבות (טלייטלה או פטוצ'יני)

50 גרם חמאה

2 כפות פרג

3 כפות דבש

250 גרם ריקוטה

קליפה מגוררת מ-1 תפוז או לימון

ההכנה

 

1.  מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים ושומרים על כ-1/4 כוס ממי הבישול.

 

2.  מחזירים את הסיר לאש ומתיכים בו את החמאה. מוסיפים את גרגרי הפרג ומטגנים כ-30 שניות.  מוסיפים את הדבש, הגבינה ומעט ממי הבישול של הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את הפסטה ומקפיצים במהירות ברוטב עד שהיא חמה. מסירים מהאש.

 

3.  זורים את קליפת הלימון או התפוז, מקפיצים עם הפסטה ומגישים מיד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom box border