חדשות

 
top box border

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

4 מנות

מצרכים:

600 ג' דלעת
2 גזרים
2 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם
בצל בינוני קצוץ
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל בינוני קצוץ
כפית גדושה קמח
2 כפות דבש
2 כוסות מים
חצי כפית קינמון
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

 

אופן ההכנה:

1. לגרד את הדלת והגזר, לטגן את הבצל עד שהוא שקוף ולערבב את כל המצרכים.

2. ליצור קציצות ולהדק היטב שכל הנוזלים ייצאו. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את הקציצות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 15 – 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לעוד כמה דקות.

4. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל אחיד. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל על אש נמוכה 10 דקות.

bottom box border