חדשות

 
top box border

חזה עוף בדבש וג'ינג'ר

 

 

החומרים

ל 4-6 מנות      

3 בטטות

2 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

מיץ מ-1/2 לימון

2 גבעולי רוזמרין

מלח גס

                          

 

ההכנה

1.   מחממים את התנור לחום גבוהה (200 מעלות) משמנים תבנית אפייה בינונית במעט משמן הזית. קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים אותן בתבנית חופפות זו לזו.

 2.  מערבבים את השמן עם הדבש ומיץ הלימון ומברישים את הבטטות בתערובת. זורים למעלה עלי רוזמרין ואופים כ-30 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.

3.  לפני ההגשה זורים על הבטטות מלח גס.

 

 

 

 

 

 

bottom box border