חדשות

 
top box border

בטטה בדבש ורוזמרין

החומרים

ל 4-6 מנות

 

3 בטטות

2 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

מיץ מ-1/2 לימון

2 גבעולי רוזמרין

מלח גס

 

ההכנה

1.   מחממים את התנור לחום גבוהה (200 מעלות) משמנים תבנית אפייה בינונית במעט משמן הזית. קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים אותן בתבנית חופפות זו לזו.

 

2.  מערבבים את השמן עם הדבש ומיץ הלימון ומברישים את הבטטות בתערובת. זורים למעלה עלי רוזמרין ואופים כ-30 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.

 

3.  לפני ההגשה זורים על הבטטות מלח גס.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom box border