חדשות

 
top box border

גולאש בשמן זית ודבש

החומרים:

1 ק"ג גולאש בשר שריר טרי (מס' 8) חתוך לקוביות

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

1 כף פפריקה

1 כף אבקת מרק עוף

4-5 כפות סויה (לפי הטעם)

8 שיני שום פרוסות

8 גבעולים קצוצים מכל הסוגים:  שמיר, נענע, פטרוזילה, כוסברה

1/2 כוס מים

 

חבילת שעועית ירוקה שלמה, להוסיף בסוף הבישול בשלב הסופי, לא עם הבשר!

 

 

אופן ההכנה:

1. להשחים את הבשר עם השמן. להוסיף את הפפריקה, אבקת המרק, דבש, סויה, שום, ירק, מים ולערבב היטב, כך שהבשר יכוסה בכל הטעמים. לבשל כ- 1/2 שעה בסיר לחץ מזמן הרתיחה.

 

2. לאחר בישול הבשר יש להעבירו לסיר מתאים שיכיל את כל המצרכים ולפזר מעל את השעועית השלמה.

יש לטעום ולשפר הטעמים אם צריך, לבשל עוד כחצי שעה או עד לריכוך השעועית.

 

3. התבשיל יוצא שחום וטעים להפליא.

להגיש ליד אורז לבן עם שקדים פרוסים ומטוגנים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom box border